De hoortoestellen van een & al oor

 

Als u op zoek bent naar een nieuw hoortoestel is het belangrijk dat u een eerlijk en onafhankelijk advies krijgt. Een & al oor heeft een breed aanbod aan hoortoestellen en kan u daarmee altijd de beste oplossing voor uw gehoorprobleem bieden.

We hebben onze hoortoestellen overzichtelijk ingedeeld in 5 technisch niveaus. Om u te helpen bij uw keuze kunt u onze Hoortoestellen Keuzehulp gebruiken.

Excellent-selectie

De nieuwste technieken en de meest complete uitvoeringen. Met de Excellent-selectie geniet u van het hoogst haalbare op het gebied van hoortoesteltechniek. Met de meest uitgebreide geluidsverwering en nauwkeurigste instelmogelijkheden zijn deze hoortoestellen het beste op uw wensen aan te passen. Dit zijn de toestellen die u het allerbeste ondersteunen, zelfs in de meest uitdagende luistersituaties. Met de Excellent hoortoestellen geniet u van het meest natuurlijke en zuivere geluid.

In onze Excellent-selectie vindt u onder andere deze hoortoestellen:

Uitgebreid-selectie

De nieuwste techniek maar dan net iets minder uitgebreid. De Uitgebreid-Selectie hoortoestellen zijn nog steeds zeer nauwkeurig aanpasbaar en bieden een zeer uitgebreide ondersteuning in de meeste luistersituaties. Ook deze hoortoestellen kenmerken zich door een mooi en natuurlijk geluid.

Dit zijn een aantal toestellen van onze Uitgebreid-selectie:

Midden-selectie

Een eenvoudigere versie van de nieuwste techniek. Naast de nauwkeurige instelmogelijkheden en een goede ondersteuning voor veel luistersituaties laten ook de Midden-selectie u genieten van een natuurlijk klinkend geluid.

Onze Midden-selectie bestaat uit o.a. deze hoortoestellen:

Basis+ en Basis-selectie

De Basis+ en Basis-selectie hoortoestellen zijn toestellen met een nét wat oudere techniek. Meestal zijn deze hoortoestellen 1 of 2 generaties ouder. De hoortoestellen die voor vergoeding van de zorgverzekeraars in aanmerking komen zijn hier terug te vinden.

Dit is onze Basis+ en Basis-selectie: