Ik ben een & al oor

 

Mijn naam is Johan Timmermans en ik heb begin 2017 mijn eigen hoorzaak een & al oor geopend in het hartje van Bakel.
Sinds 2005 ben ik werkzaam als audicien. Een vak wat mij meteen interesseerde toen ik ermee in aanraking kwam. Het klantencontact, de mensen echt kunnen helpen gecombineerd met een enorme fascinatie voor techniek bleek de ultieme combinatie. Mijn triage audiciens diploma hangt trots in mijn aanpaskamer en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. 

Door mijn eigen gehoorproblemen weet ik ook wat mijn klanten meemaken. Ik herken hun verhalen en klachten en dat stelt me in staat om mijn eigen ervaringen met ze te delen. Ik draag zelf hoortoestellen, heb gehoorbescherming in bij luidruchtige situaties en als muzikant maak ik gebruik van in-ear monitors. Allemaal ervaringen die ik graag met mijn klanten deel.
Daarnaast stel ik goede service en advies voorop. De klant staat centraal. 

De kracht van een & al oor

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen als audicien. Tegelijkertijd kan ik als gebruiker van hoortoestellen, gehoorbescherming, in-ear monitors en andere randapparatuur veel uit de praktijk halen en vaak vragen leveranciers me hun nieuwe producten uit te proberen. Veel nieuwe producten probeer ik uit om zelf te kunnen horen wat het precies doet en hoe het te gebruiken is. Bij “een & al oor” kan ik al deze ervaring gebruiken om mijn klanten te adviseren.
Als volledig onafhankelijk audiciensbedrijf heeft een & al oor de vrijheid om uit alle aanbieders, alle merken en alle producten op de markt de beste producten te kiezen en te combineren. En dat steeds met één ding voor ogen: de best passende en optimale oplossing voor mijn klant.

De markt is sterk in beweging en als triage-audicien moet ik steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor sta ik in nauw contact met de leveranciers. Zowel ikzelf als de winkel van een & al oor hebben een StAr certificering. Voor mij als triage-audicien betekent dat dat ik vaak bijscholingen en trainingen volg om deze certificering te mogen blijven voeren. Hierdoor blijf ik up to date op het gebied van regelgeving en wettelijke eisen. De StAr-certificering van de winkel garandeert u dat de winkel voldoet aan de kwaliteitseisen van de StAr. Een & al oor is daarnaast aangesloten bij het CvZA, het Collectief van Zelfstandige Audiciens. Aangesloten audiciens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Het zijn professionals die zich hard maken voor echte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw gehoor komt voor hen altijd op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak. Echte hoorzorg van een echte audicien.

Gehoorproblemen komen op steeds jongere leeftijd aan het licht. Steeds vaker is een slechthorende dan ook nog volop aan het werk waardoor er geen mogelijkheid is tijdens de openingstijden de winkel te bezoeken. Daarom kunt u bij mij op afspraak ook ’s avonds of in het weekend terecht.